FOREDRAG & WORKSHOPS

Jeg holder foredrag, workshops & forløb i sundhedsoptimering, sygdomsforebyggelse og årsagsbehandling, samt i Functional Medicine & Nutrition, biohacks og vaneændringsstrategier. Indhold, varighed og format kan tilpasses efter netop dit behov, og prisen er efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 61653238 eller betina@glowslow.dk  for yderligere information.

VIRKSOMHEDER

Skal din arbejdsplads være sundere? Ønsker I på arbejdspladsen at forebygge stress, skabe mere trivsel og mindre fravær ved at gøre en ekstra indsats for at øge sundheden i jeres virksomhed, og dermed give virksomhedens medarbejdere de bedste forudsætninger for at tage sunde og bevidste valg i arbejdslivet & privatlivet, så hjælper jeg gerne.

Uanset om det handler om den enkelte medarbejder eller hele organisationen, tilrettelægger jeg gerne foredrag, workshops eller sundhedsforløb, som passer specifikt til jeres virksomhed.

INSTITUTIONER & kantiner

Ønsker at I at få forskningsbaseret viden om sundhed, kost & livsstil, tilrettelægger jeg gerne foredrag eller workshops, som passer specifikt til jeres behov og ønsker.

Jeg tilbyder desuden sparring og rådgivning med kantiner om sund kost, integrering af mere plantebaseret mad, sund tallerkenfordeling af protein, fedt og kulhydrat, gode alternativer til klassiske allergener som fx gluten, hvede, laktose, mejeriprodukter, æg og soja, samt vejledning i vegansk & vegetarisk kost.

Scroll to Top