Konsul­tation

En personlig konsultation er til dig, der ønsker hjælp til et helbreds­­problem eller en sundere livsstil generelt.

Konsultationen består af et opstartsmøde på 90 minutter.

Du får en handlingsplan med anbefalinger til en kost- og livsstilsstrategi, samt en kostguide med velsmagende og sunde inspirationsopskrifter.

Prisen er 1.900 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en aftale, er du altid velkommen til at kontakte mig.

KONSULTATION

Har du brug for hjælp til fx lavt stofskifte, sukkersyge eller en autoimmun eller kronisk sygdom? Har du migræne, eksem, højt blodtryk, fordøjelsesproblemer eller mad du ikke tåler?

Eller ønsker du at sænke dit kolesterol, balancere dine hormoner eller opnå et sundt og varigt vægttab? Eller måske er dit mål at optimere din sundhed og performe på højt niveau – uden at brænde ud?

Uanset hvad dit behov er, så hjælper jeg gerne. Mit arbejde er baseret på Functional Medicine & Nutrition. Det en metode, der går bag symptomerne for at finde årsagerne til, hvorfor symptomerne opstår. Herefter årsagsbehandles og symptomlindres via personlig kost og livsstil, biohacking strategier, laboratorietest og evidensbaseret viden om kroppen.

Der tages udgangspunkt i dig, din opvækst, sygehistorik, symptomer, madvaner, søvnmønster, aktivitetsniveau, stresstolerance, mindset og sociale relationer, samt din genetik, biokemi og fysiologi. Gennem personlig samtale og analyse af dig, skræddersyr jeg din handlingsplan med konkrete anbefalinger til en koststrategi, laboratorietest, kosttilskud og livsstilsændringer.

Koststrategien kan omfatte fødevarer, som fjernes eller tilføjes i en periode. Der kan være ændringer i din måltidssammensætning, dine spisemønstre, dine spisetidspunkter eller i antallet af måltider. Din koststrategi indeholder også konkrete forslag til morgenmad, frokost og aftensmad, så du lettere kan nå dine mål. Det er ikke en dag-til-dag madplan, og der tælles ikke kalorier. I stedet er fokus på næringsrig, sund og lækker mad tilpasset dig og dine præferencer.

Du får også en kostguide med optimal tallerkenfordeling af protein, fedt og kulhydrat, en uddybelse af de forskellige kategorier, samt smagfulde inspirationsopskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og sødt med optimal næringsfordeling.

Målet er at give dig viden og værktøjer, så du er klædt bedst muligt på til at tage styring over din sundhed & dit helbred hele livet.

I KONSULTATIONEN FÅR DU…

 • Personlig vejledning
 • 1 online konsultation på 90 minutter
 • Grundig vurdering af din kost & livsstil
 • Viden & værktøjer til en sundere livsstil
 • Indsigt og forklaring på dine symptomer
 • En skræddersyet og konkret handlingsplan
 • En individuel kost-og kosttilskudsstrategi
 • Forslag til morgenmad, frokost & aftensmad
 • En kostguide med den optimale næringsfordeling
 • Inspirationsopskrifter til mad med rette næringsfordeling
 • Vejledning i kosttilskud & naturlægemidler
 • Vejledning og tolkning af laboratorietest & blodprøver
 • Mulighed for at bestille laboratorietest

INDLEDENDE KONSULTATION

En indledende konsultation består af 90 minutter. Inkluderet er en skræddersyet handlingsplan, kostguide og inspirationsopskrifter. Konsultationerne afholdes i København eller online via Zoom.

OPFØLGENDE KONSULTATION

Opfølgende konsultationer består af 60 minutters opfølgning, hvor vi tager en status på, hvordan det er gået siden sidst. Vi ser på udfordringer, succeser, erfaringer, testsresultater og nye tiltag. Inkluderet er en tilrettet handlingsplan. Konsultationerne afholdes i København eller online via Zoom. Opfølgende konsultationer aftales individuelt, men de ligger oftest med 1-2 måneders mellemrum.

PRISER

Indledende konsultation
Pris: 1.900 kr.

Opfølgende konsultation
Pris: 1.050 kr.

Sundhedsforløb
Pris: 7.000 kr.

KONTAKT mig

Ønsker du at booke en konsultation, eller har du brug for en afklarende snak om dig og din situation, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 61653238 eller betina@glowslow.dk.

Scroll to Top