Sundhedsforløb

Et personligt sundhedsforløb er til dig, der ønsker hjælp til et bedre helbred og en sundere livsstil, men som har brug for ekstra motivation & støtte til at nå dine mål.

Sundhedsforløbet består af et opstartsmøde på 90 minutter og 10 opfølgningsmøder på 30 minutter fordelt over 12 uger.

Du får en handlingsplan med anbefalinger til en kost- og livsstilsstrategi, samt en kostguide med sunde & velsmagende inspirationsopskrifter.

Prisen er 7.000 kr.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en aftale, er du altid velkommen til at kontakte mig.

sundhedsforløb

Sundhedsforløbet er et intensivt 12 ugers forløb med ugentlig sparring, hvor vi arbejder på dine mål sammen, så du gradvist får sundere vaner og opnår en varig forandring. Målene sætter vi sammen. Vaneændringerne tilpasser vi dig, dit liv og dine behov.

Opstartsmødet er en indledende konsultation, hvor jeg lærer dig at kende og undersøger bag dine symptomer, for at finde årsagerne til dine udfordringer. Gennem samtale og analyse af dig, din sygdomshistorik, din livsstil, din genetik og fysiologi, skræddersyr jeg det optimale sundhedsforløb til dig, baseret på personlig kost og livsstil, biohacking strategier, Functional Medicine og laboratorietest.

Efter konsultationen sender jeg dig en personlig handlingsplan med konkrete anbefalinger til en koststrategi, laboratorietest, kosttilskud og livsstilsændringer, alt sammen tilpasset dig og dine behov.

Koststrategien kan omfatte fødevarer, som skal fjernes i en periode, eller fødevarer særligt for dine problematikker, som skal tilføjes din kost. Der kan være ændringer i sammensætning af dine måltider, ændringer i spisemønster, nye spisetidspunkter eller ændringer i antallet af måltider. Din koststrategi indeholder også konkrete forslag til dine hovedmåltider. Det er ikke en dag-til-dag madplan, og der tælles ikke kalorier, i stedet er fokus på næringsrig, sund & lækker mad.

Du får også tilsendt en detaljeret kostguide samt en masse smagfulde inspirationsopskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og sundt samt sødt med optimal næringsfordeling.

De ugentlige online møder er opfølgninger, hvor jeg guider dig til at nå dine mål, svarer på spørgsmål og hjælper med at prioritere nye tiltag. Det er også her, vi vender resultater, udfordringer og succeser fra uge til uge og justerer din handlingsplan løbende herefter.

Målet er at give dig viden & værktøjer til varig forandring, så du kan tage hånd om dit helbred & blive den bedste udgave af dig selv.

I SUNDHEDS­FORLØBET FÅR DU…

 • Personlig vejledning i 12 uger
 • 1 online konsultation på 90 minutter
 • 10 online opfølgninger på 30 minutter
 • Grundig vurdering af din kost & livsstil
 • Viden & værktøjer til en sundere livsstil
 • Støtte & motivation til at opnå resultater
 • Indsigt og forklaring på dine symptomer
 • En skræddersyet og konkret handlingsplan
 • Ugentlige justeringer af din handlingsplan
 • En individuel kost-og kosttilskudsstrategi
 • Forslag til morgenmad, frokost & aftensmad
 • En kostguide med den optimale næringsfordeling
 • Inspirationsopskrifter til mad med rette næringsfordeling
 • Vejledning i kosttilskud og naturlægemidler
 • Vejledning og tolkning af laboratorietest & blodprøver
 • Mulighed for at bestille laboratorietest

SUNDHEDSFORLØB

Et sundhedsforløb består af et opstartsmøde på 90 minutter og 10 opfølgningsmøder på 30 minutter fordelt over 12 uger. Inkluderet er en skræddersyet handlingsplan, som løbende tilrettes, samt kostguide og inspirationsopskrifter. Opstartsmødet afholdes i København eller online via Zoom.

ugentlig sparring

På sundhedsforløbet mødes vi online hver uge. Her tager vi en status på ugen, og ser på udfordringer, succeser, erfaringer, resultater & nye tiltag fra uge til uge. Jeg svarer på spørgsmål, hjælper med at prioritere nye tiltag og justerer din handlingsplan løbende. Målene sætter vi sammen. Vaneændringerne tilpasser vi dig & dit forløb.

priser

Sundhedsforløb
Pris: 7.000 kr.

Indledende konsultation
Pris: 1.900 kr.

Opfølgende konsultation
Pris: 1.050 kr.

kontakt mig

Ønsker du at booke et sundhedsforløb, eller har du brug for en afklarende snak om dig og din situation, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 61653238 eller betina@glowslow.dk.

Scroll to Top